Boomstamtafel

Een boomstamtafel is een tafel met een boomstam als tafelblad. Deze zijn natuurlijk altijd uniek en verkrijgbaar in diverse soorten hout. Daarnaast kunt u kiezen uit diverse tafelpoten, zoals een kruispoot of industriële slede poten.

Alle meubels van Designed by Dennis worden ambachtelijk gemaakt, dus alle afmetingen zijn mogelijk.

Wil je een boomstam tafel kopen, maar kun je nog wat advies gebruiken? Ik (Dennis) help je graag!

Neem contact op

Boomstamtafel met epoxy

Mocht u kiezen voor een blad waar gaten in zitten, dan kan ik deze invullen met hars. Dit wordt ook wel een epoxytafel genoemd.

Over Designed by Dennis

In mijn meubelmakerij help ik je persoonlijk om jouw ideale boomstamtafel te creëren. Alle meubels van Designed by Dennis zijn met de hand en op maat gemaakt. Op die manier heb je altijd een uniek exemplaar in huis dat perfect past bij jouw interieur! Naast een robuuste boomstamtafel op maat kun je natuurlijk ook voor andere opties zoals riviertafels bij mij terecht.

Ik ben in 2012 mijn bedrijf gestart en maak zowel binnen- als buitenmeubels met een stoere, industriële look. Designed by Dennis vind je op Elzenweg 11B in Waalwijk, Noord-Brabant. Je bent natuurlijk van harte welkom om hier eens binnen te lopen!

Heb je geen tijd om langs te komen of wil je eerst meer informatie ontvangen over een tafel met boomstam tafelblad? Telefonisch of per mail kun je me al je vragen stellen!

Lees meer over Dennis

Een tafel van boomstam

Een boomstam tafel kun je in diverse soorten hout laten maken. Welk type bij jou past is afhankelijk van de tinten in je interieur. Samen kijk ik welke tafel met boomstam tafelblad het meest geschikt is. Een tafel van boomstam is een erg divers meubelstuk, dus hij past echt in elk interieur. Wil je voor een extra unieke tafel gaan, kies dan voor een boomstamtafel met epoxy!

Duurzaam hout

Alle materialen die bij Designed by Dennis worden gebruikt zijn duurzaam en hier ook voor gekeurd. Daarnaast zijn de meubels natuurlijk met mijn eigen handen gemaakt!

Benieuwd?

Wil je na al deze informatie een boomstamtafel kopen of heb je juist nog wat vragen? Laat het me dan weten!

Je vindt bij Designed by Dennis allerlei soorten meubilair, zoals houten tuinmeubels, dus ik kan je vast helpen bij de wensen voor je interieur.

Contact met Dennis