Tafel met epoxy

Een epoxy tafel maken is een hele klus, dus laat het over aan een professional! Designed by Dennis is gespecialiseerd in het maken van epoxytafels in alle soorten en maten.

Wil je een epoxy tafel kopen, maar kun je nog wat advies gebruiken? Ik (Dennis) help je graag!

Neem contact op

Epoxytafel kopen

Een epoxytafel is een houten tafel die gevuld wordt met epoxyhars. Dit kunnen kleinere oppervlaktes zijn, maar ook doorlopend over de hele tafel. Die laatste heet ook wel een riviertafel.

Over Designed by Dennis

In mijn meubelmakerij help ik je graag persoonlijk om jouw perfecte epoxytafel te maken. Alle meubels van Designed by Dennis zijn ambachtelijk en op maat gemaakt. Dat is wel zo handig, want elk interieur en elke ruimte is net weer even anders. Naast epoxytafels kun je natuurlijk ook voor andere opties zoals boomstamtafels bij mij terecht.

Ik maak al sinds 2012 zowel binnen- als buitenmeubels met een stoere, industriële look. Inmiddels vind je mijn meubelmakerij op Elzenweg 11B in Waalwijk, Noord-Brabant. Je bent natuurlijk hartstikke welkom om hier eens binnen te lopen!

Heb je geen tijd om langs te komen of wil je eerst meer informatie ontvangen over een tafel met epoxy? Telefonisch of per mail help ik je natuurlijk ook graag.

Lees meer over Dennis

Een tafel met epoxy in diverse kleuren

Een epoxytafel kun je maken in allerlei kleuren. Epoxy is namelijk een type hars dat makkelijk te mengen is met kleurstof. Welke tint het beste bij jouw interieur past, bekijk ik natuurlijk graag samen met je! Een epoxytafel is dus super divers en past in elk huishouden!

Duurzaam hout

Alle materialen die bij Designed by Dennis worden gebruikt zijn duurzaam en hier ook voor gekeurd. Daarnaast zijn de meubels natuurlijk met mijn eigen handen gemaakt!

Benieuwd?

Wil je na al deze informatie een epoxy tafel kopen of heb je juist nog wat vragen? Laat het me dan weten!

Je vindt bij Designed by Dennis allerlei soorten meubilair, zoals tuinmeubelen op maat, dus ik kan je vast helpen bij de wensen voor je interieur.

Contact met Dennis