Ambachtelijk en op maat

Ben je op zoek naar houten tuinmeubelen op maat? Dan ben je bij Designed by Dennis aan het juiste adres! Ik maak de mooiste, ambachtelijke tuinmeubels helemaal naar jouw wens en voorkeuren. 

Regelmatig combineer ik hout met metaal voor een stoere, industriële look. Ben je op zoek naar een klassiekere uitstraling, dat is natuurlijk ook mogelijk! Ik maak alle soorten houten tuinmeubelen precies zoals jij dat wil.

Neem contact op

Tuinmeubelen op maat

Meubels koop je voor een lange tijd en deze moeten dus precies goed in je interieur passen. Laat daarom adviseren in de juiste afmetingen voor jouw tuin.

Over Designed by Dennis

In mijn meubelmakerij in Waalwijk, Noord-Brabant maak ik al jaren meubels in alle soorten en maten. Alle meubels zijn dus handgemaakt en meestal ook op maat gemaakt. Dit betekent dat alle houten tuinmeubelen bij Designed by Dennis uniek zijn en helemaal naar jouw wensen ontworpen kunnen worden. Ik ben in 2012 begonnen met mijn bedrijf en heb sindsdien al veel binnen- en buitenmeubelen mogen ontwikkelen. Vanuit deze ervaring weet ik zeker dat ik ook voor jou de perfecte houten tuinmeubelen op maat gemaakt krijg!

De laatste trends zijn de boomstamtafels en epoxytafels, die ik met alle plezier in allerlei soorten hout en diverse kleuren epoxy maak. De houten tuinmeubelen zijn daarentegen natuurlijk een blijver en ieder jaar in de lente en zomer niet weg te denken uit mijn werkplaats. Of je nou kiest voor volledig hardhouten tuinmeubels of een combinatie met metaal voor een stoere uitstraling, het is allemaal mogelijk!

Ben je niet op zoek naar tuinmeubelen op maat, maar wil je direct in de webshop bestellen? Dat is ook mogelijk via Sans Ambacht, partner van Designed by Dennis. Ook deze meubels heb ik allemaal met passie ambachtelijk gemaakt.

Bekijk webshop

Afspraak maken bij Designed by Dennis

Wil je graag eens langskomen om de mogelijkheden voor tuinmeubels op maat te bespreken? Dat kan natuurlijk! Neem even contact op en we plannen een afspraak in. Ook is het natuurlijk om op afstand je wensen te bespreken via de mail of telefoon.

Duurzaam hout

Alle materialen die bij Designed by Dennis worden gebruikt zijn duurzaam en hier ook voor gekeurd. Daarnaast zijn de meubels natuurlijk met mijn eigen handen gemaakt!

Benieuwd?

Ben je na bovenstaande informatie benieuwd wat ik voor jou kan betekenen of heb je andere vragen? Laat het me dan weten.

Je kunt bij Designed by Dennis niet alleen terecht voor tuinmeubelen op maat, maar ook voor andere soorten meubilair. Denk bijvoorbeeld aan tafels, kasten en eettafelbanken. Niets is me te gek, dus laat wat van je horen!

Contact met Dennis