Een epoxy riviertafel

De mooiste handgemaakte tafels vind je bij Designed by Dennis. Ik ben gespecialiseerd in het maken van riviertafels. Dit zijn houten tafels bewerkt met epoxy van de ene zijde tot aan de andere.

Ben je eruit en wil je een riviertafel kopen? Dan ben je bij Designed by Dennis aan het juiste adres!

Neem contact op

Riviertafel kopen

De epoxy bij een riviertafel loopt helemaal door, maar ik bied ook andere opties. Bekijk alle epoxytafels om je goed te oriënteren.

Over Designed by Dennis

Mijn meubelmakerij bevindt zich in Waalwijk, Noord-Brabant waar ik je graag persoonlijk help om jouw ideale rivier tafel te ontwikkelen. Naast riviertafels kun je natuurlijk ook voor ander soort meubilair bij Designed by Dennis terecht. Voor zowel binnen- als buitenmeubelen verzorg ik maatwerk.

De stijl van Dennis

Ik ben in 2012 begonnen met het ontwerpen en uitwerken van meubilair met een stoere, industriële look. Daar kunnen riviertafels tegenwoordig niet meer aan ontbreken, net zoals boomstamtafels. Een rivier tafel maken is een aardige klus, dus laat het over aan een professional!

Heb je geen tijd om langs te komen of wil je eerst meer informatie ontvangen? Telefonisch of per mail help ik je natuurlijk ook graag!

Lees meer over Dennis

Riviertafels in diverse kleuren

Regelmatig zie je de rivier tafel met epoxy in een blauwe tint. Epoxy is een soort hars die gemakkelijk te mengen is met kleurstof. Ik kan een riviertafel in elk denkbare kleur voor je maken en adviseer je daar graag in. Een epoxy rivier tafel past dus in elk interieur!

Duurzaam hout

Alle materialen die bij Designed by Dennis worden gebruikt zijn duurzaam en hier ook voor gekeurd. Daarnaast zijn de meubels natuurlijk met mijn eigen handen gemaakt!

Benieuwd?

Ben je na al deze informatie nieuwsgierig geworden wat Designed by Dennis voor jou kan betekenen? Laat het me weten!

Ik denk graag mee met jouw interieur project en kan naast riviertafels ook ander meubilair, zoals tuinmeubels, ontwikkelen.

Contact met Dennis